koronavírus - cikk illusztráció

Megerősített csapattal dolgozunk!

Futárszolgálatunk megerősített csapattal dolgozik változatlan feltételekkel, de fokozott odafigyeléssel!

Tesszük mindezt úgy, hogy ügyfeleink részéről érezzük a napról napra növekvő igényt a futár szolgáltatások igénybevételére, hiszen a cégek a kevesebb személyes kontaktust igénylő megoldásokkal is csökkentik a munkatársaik egészségügyi kockázatát.
Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel!

A hazánkban is erősödő COVID19 más néven új koronavírus járványhelyzet kapcsán, valamint a kormány óvintézkedéseiként meghozott rendeleteivel összhangban tevékenységünk során igyekszünk minden szükséges óvintézkedést megtenni a munkatársaink, partnereink egészségének megóvása érdekében.

Felelős piaci szereplőként és munkáltatóként a következő pontokon figyelünk kiemelten tevékenységünk során szigorúbban a munkatársaink és partnereink egészségének védelmére és kérjük erre megrendelőinket is:

  • Futáraink munkájuk során nem tartózkodnak nagy létszámú helyiségekben, a rövid személyes találkozások alkalmával is kiemelten betartják az alapvető higiénés óvintézkedéseket, így igyekszünk minimalizálni a fertőzés továbbításának lehetőségét.
  • Kérjük megrendelőinket, hogy futárainknak a rövidebb ott tartózkodás, gyorsabb csomagfelvétel-leadás érdekében biztosítsák a pontos adatokat (cím, hely, személy, telefonszám, stb.) a küldemények felvételi és leadási pontjain, illetve a munkatársaik is felkészülten várják a futárt.
  • Kérjük, hogy munkatársaink köszöntésénél mellőzzék a kézfogást, testi kontaktust.
  • Amennyiben készpénzzel fizet, kérjük az egyeztetett összeget kiszámolva készítse elő, hogy ezzel is rövidítsük az találkozás idejét és csökkenthessük az esetleges fertőzés átadásának lehetőségét.

Hívjon bizalommal, állunk (robogunk) rendelkezésére!

06-30-68-99-703

061-430-0340

 

Vigyázzunk egymásra!
Minden Kedves Partnerünknek jó egészséget kívánunk